duminică, 6 octombrie 2013

T&C

TERMENI SI CONDITII
de utilizare site 

Datele firmei: Rusu D. M. Constantin if
Adresa punct de lucru: str. Republicii 100, M6, Barlad, 731210, jud. Vaslui, cod postal 731209
Cod de Inregistrare fiscala: RO13953343
Nr. de ordine in Registrul Comertului: F37/281/2001

1. SCOP
Accesul pe acest site este liber . Scopul este de a face cunoscute datele noastre de contact , activitatile si produsele , comertul electronic , schimbarea de informatii utile in depanare / mentenanta echipamente electronice si interactiunea cu alti vizitatori pe paginile forumului . Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa si cade sub incidenta legilor romane .

Folosirea , incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.e-rusu.ro , implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare . Ele se constituie intr-un ACORD cu valoare si regim juridic de CONTRACT , ce are ca parti semnatare Rusu C. af si pe Dumneavoastra , in calitate de UTILIZATOR .

2. LEGISLATIE
Legislatia in conformitate cu care a fost redactat acest ACORD este legislatia romana din domeniu , in vigoare. Prin folosirea site-ului , utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai jos si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Rusu C. af. In cazul unor eventuale conflicte intre Rusu C. af si clientii sai , se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila . Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila , conflictul va fi solutionat in instantele din Barlad .

3. DREPTUL DE PROPRIETATE
Acest site este proprietatea Rusu C. af. Intregul continut al acestui site (imagini , texte , grafice , simboluri , elemente de grafica web , scripturi , programe , poze , clipurile audio sau video si alte date) este proprietatea Rusu C. af sau a furnizorilor sai si este aparat de legislatia romaneasca a drepturilor de autor.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial , integral sau modificat fara permisiunea scrisa a Rusu C. af. Toate drepturile sunt rezervate.

Va declarati de acord sa oferiti catre Rusu C. af o licenta neexclusiva , fara pretentii de plata pentru drepturile de autor , in toata lumea , continua , cu dreptul de a sublicentia , de a reproduce , distribui , transmite , crea lucrari derivate , expune sau prezenta public orice materiale si alte informatii (incluzand , fara limitare , idei continute in acestea pentru produse si servici noi sau imbunatatite) pe care le afisati in locatii publice ale serviciului (cum ar fi forumul) cu toate mijloacele si in orice canal media acum cunoscut sau apoi dezvoltat. De asemenea, oferiti catre Rusu C. af dreptul de a utiliza numele dumneavoastra in legatura cu materialele expuse sau alte informatii , precum si in legatura cu toate materialele de publicitate , marketing si promotionale legate de acestea.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

4.1. RESPONSABILITATEA UTILIZATORULUI
Prin accesarea si utilizarea acestui site , va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Rusu C. af nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt , fara erori sau ca defectele din site vor fi corectate .

In nici un caz, Rusu C. af nu va fi raspunzator pentru orice prejudicii incidentale , aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului , sau orice informatie , sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia , descarcata sau legata de site , chiar daca Rusu C. af a fost avertizat de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

Participarea dumneavoastra in comunicarile on-line au loc in timp real si nu este editata , cenzurata sau altfel controlata de Rusu C. af .

Rusu C. af nu poate si nu verifica continutul tuturor textelor / imaginilor oferite de utilizatorii site-ului . Totusi , Rusu C. af isi rezerva dreptul de a monitoriza continuturile din site si de a le inlatura pe cele care le considera prejudicioase , daunatoare sau daca violeaza aceste conditii de utilizare .

4.2. RESTRICTIONARI
Cu scopul de a mentine un serviciu informativ si valoros care vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor si de a evita prejudiciul ce poate rezulta din diseminarea afirmatiilor care sunt false, rau intentionate , violeaza drepturile altora sau sunt in orice alt fel prejudicioase , este necesara stabilirea urmatoarelor reguli pentru protectie impotriva abuzurilor :

-(1) Daca nu participati intr-o zona a serviciului care necesita sau incurajeaza anonimatul (forum, de ex.), utilizati numele dumneavoastra real in comunicarile on-line .

-(2) Este interzisa afisarea sau a transmiterea oricarui mesaj care este calomniator , defaimator , injurios sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaje , date , imagini sau programe care sunt indecente , obscene sau pornografice , care lezeaza demnitatea umana sau drepturile umane .

-(3) Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj , date , imagini sau programe care ar viola drepturile de proprietate ale altora , inclusiv texte , imagini sau programe neautorizate fara drept de autor , secrete economice , militare sau alte informatii confidentiale , marci comerciale sau de servicii .

-(4) Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice document care contine virusi , viermi sau "cai troieni" sau alte particularitati distructive sau de contaminare .

-(5) Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj care este prejudicios , amenintator , abuziv sau de propaganda rasista , care lezeaza drepturile constitutionale ale cetatenilor romani .

Nu este intentia serviciului de a va descuraja in exprimarea unor puncte de vedere pe care le impartasiti . Cu toate acestea, Rusu C. af isi rezerva dreptul de a actiona asa cum crede de cuviinta daca site-ul web este folosit pentru afirmatii care sunt in mod evident ofensive sau prejudicioase .

-(6) Nu aveti permisiunea de a utiliza facilitatile si capacitatile site-ul pentru a desfasura orice activitate sau sa solicitati executarea unei activitati ilegale sau a unei alte activitati care violeaza drepturile altora .

-(7) Este interzisa : incercarea de a scana , sonda sau a testa vulnerabilitatea serverului Rusu C. af ,inclusiv atacarea prin “flooding” sau “DOS” , folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mail-ing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale (“spamming”), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mail-uri personale justificate , fara acordul scris al posesorilor acestor adrese .

4.3 DATE PERSONALE
Pe site-ul www.e-rusu.ro , utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale .

Rusu C. af nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Rusu C. af numai in scopul declarat al acestui site . Informatiile din contul de inregistrare , precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor , informari despre eventualele promotii , intocmirea de analize statistice , etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii , daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare .

4.4. SECURITATEA INFORMATIILOR
Rusu C. af nu garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor . Gazduirea site-ului este facuta pe servere private . Rusu C. af nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale serverului gazda si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mail-urile expediate de Rusu C. af nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Rusu C. af nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

5. RASPUNDERE si LIMITARI DE RASPUNDERE
Prin folosirea acestui site , declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

5.1. Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere . Informatiile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile" . Rusu C. af se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel , exprimate direct sau indirect , inclusiv , dar nu limitat la , garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

5.2. Rusu C. af nu ofera nici o garantie ca: -(1) informatiile vor indeplini toate cerintele dumneavoastra ; -(2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori ; -(3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere ; -(4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele ; -(5) orice eroare va fi corectata.

5.2 Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu . Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

5.3 Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise , obtinute de dumneavoastra de la site-ul www.e-rusu.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului , nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile de utilizare .

Rusu C. af nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe , indirecte , accidentale , speciale , inclusiv (dar nu limitat la) , pagube pentru pierderi de profit , bunavointa , posibilitatii de folosire , date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Rusu C. af a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi) , rezultand din: -(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului ; -(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri , date , informatii , servicii achizitionate sau obtinute , mesaje primite, tranzactii incepute prin , sau de pe , site-ul ww.e-rusu.ro; -(3) acces neautorizat la , sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului ; -(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului ; -(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului .

Pentru forum , raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora . Rusu C. af isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera in dezacord cu cele de mai sus .

Va declarati de acord sa protejati , asigurati , aparati si sa considerati nevinovata Rusu C. af impotriva tutoror pierderilor , cheltuielilor , prejudiciilor si costurilor , rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.

Daca considerati ca orice material de pe acest site , postat de Rusu C. af sau de altcineva , violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne informati la constantin3rusu@yahoo.com astfel incat sa putem lua o decizie . Pentru sugestii , opinii si pareri, reclamatii, garantii si service utilizati adresele de e-mail sau numerele de telefon puse la dispozitia Dumneavoastra la paginia “CONTACT”.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii . Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati , nepotriviri , alte defecte , deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. In nici un caz Rusu C. af nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor , ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie , chiar daca Rusu C. af a fost informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Forta Majora – exonereaza de raspundere partile acestui Acord. Rusu C. af nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acest Acord , ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau , incluzand , dar nelimitandu-se la , evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile , incendii , catastrofe , stari de urgenta , razboi s.a.m.d.

6. INCHEIEREA ACORDULUI
 Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli , in termenii si conditiile mentionate , pe care Dumneavoastra , ca utilizator , le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia .

Aceste regului, termeni si conditii se constituie un ACORD al ambelor parti si nu poate fi modificat sau alterat prin comunicare orala , ci doar printr-un acord scris, semnat de ambele parti .

Consensul e de drept realizat in momentul in care accesati acest site . Accesarea se considera realizata in momentul in care pe fereastra de navigare se afla afisata adresa curenta: http://www.e-rusu.ro .

Toate reprezentarile , garantiile si conditiile din cadrul acestui acord sunt pentru a servi beneficiului unic si exclusiv ale partilor semnatare . Imposibilitatea Rusu C. af de a impune restrictiile din acest acord nu va constitui o renuntare la drepturile sale de a reveni si de a impune orice alta restrictie , conform prezentului acord .

7. MODIFICAREA ACORDULUI
Rusu C. af isi rezerva dreptul de a modifica oricare din termenii si conditiile incluse in acest acord , orice regula inclusa sau la care se face referinta , in orice moment , la discretia sa si de a determina cand astfel de schimbari se aplica si clientilor curenti cat si celor viitori. Orice schimbari sau modificari vor intra in vigoare dupa ce ele vor fi afisate pe acest site.

Continuarea utilizarii serviciului de catre Dumneavoastra dupa modificarea acestor termeni si conditii constituie un acord tacit si va fi perceput ca atare.

8. DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza , aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze .

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii , clientul accepta fara obiectiuni Certificatul de Garantie si Calitate care insoteste produsul astfel achizitionat. Regimul juridic atat a Conditiilor si Termenilor de utilizare , cat si a Certificatului de Garantie si Calitate este acelasi ca al unui contract valabil incheiat.

Informatia referitoare la stoc , specificatiile tehnice si imaginile de pe site sunt informative , ele putand sa difere fata de cele reale . Va rugam sa cereti confirmarea datelor de pe site prin e-mail sau telefonic